SKINN

PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE PLEIE AV SKINN SKINNPLEIE
HVA ER SKINN ? Skinn / Lær er et materiale laget av dyrehud, for å kunne bruke den må en garvings prosess til. Skinn og lær har naturlige arr og merker. 
De er elastiske, utrolig holdbare og ekstremt slitesterke materialer og hvis de er av høy kvalitet kan de holde seg i mange år. 99,9 % av alt skinninteriør i bil er fargede overflater i en nyanse. Allikevel kan skinn se raskere velbrukt ut, derfor krever det et godt vedlikehold for at den skal holde seg så pent som mulig i lang tid. Regelmessig rens og pleie må til og ikke minst riktige pleieprodukter som er utviklet med tanke på skinn/PVC hvor Tyske LEDERZENTRUM er ledende. De fleste bil og møbel produsenter benytter seg av deres teknologi på reparasjon og COLOURLOCK farge systemer samt beskyttelses og pleie produkter av meget høy kvalitet. 
skinnreparasjon lederzentrum